Velkomstinformation

Vildbjerg Svømmeklub byder nye som gamle medlemmer velkommen!

Vi brænder for en lærerig og sjov tilgang til bevægelse i vand, og til at få nogle gode vaner under opholdet i svømmehallen.

Der er nogle praktiske ting at være opmærksom på, og dem har vi samlet her – klik på de blå links for at læse mere om de enkelte emner.

Vi underviser i Vildbjerg Svømmehal, og hér gælder nogle regler for hvordan man færdes samt hvad der er praktisk at være opmærksom på både før og mens undervisningen finder sted.

I løbet af en svømmesæson har vi en række ferie- og lukkedage, aktiviteter og uger med åbent hus, hvor forældre kan støtte op om gode vaner i omklædning og i svømmehal, samt overvære undervisningen. Datoer for disse ting kan ses i vores kalender.

 

I vores FAQ har vi yderligere samlet en række spørgsmål med relevans for den daglige undervisning, herunder også hvad du skal gøre, hvis der bliver behov for at skifte hold, eller hvilke regler der gælder, hvis man fortryder.

For at vi i Vildbjerg Svømmeklub kan opretholde de aktiviteter, vi har i gang, og også få plads til nye tiltag såsom overnatninger, stævner, legedage m.m., har vi af og til brug for lidt hjælp. Der vil derfor løbende blive sendt information ud omkring de aktiviteter, man kan byde ind på.

For til stadighed at kunne udbygge og forbedre vores tilbud i svømmeskolen hører vi gerne fra dig, hvis du mener, vi kan gøre noget anderledes eller bedre.

Vi glæder os til at møde dig i svømmehallen til en sjov og lærerig sæson.