Tilmelding til Aqua Camp er åben!

Hvad er Aqua Camp?

Rema1000 Aqua Camp er en sjov og anderledes sommerferielejr for børn, der afvikles i samarbejde med Dansk Svømmeunion i skolernes sommerferie. 

Formålet med Rema1000 Aqua Camp er at give børn og unge (både nuværende og ikke-svømmere) en god og anderledes oplevelse i vand og gennem sjove aktiviteter på land. 

Eksempler på aktiviteter i vand, ​kan være anderledes former for svømme-undervisning, livredningsaktiviteter, boldlege og udspring. På land kan der være aktiviteter, såsom fangelege, skattejagt, mini-OL, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter. 

Skal dit barn være med?

Til alle deltagere på campen vil der blive udleveret en goodiebag med en sej t-shirt, svømmebriller, badehætte, en lille livredningsbog – og andre spændende overraskelser i løbet af ugen. 

Praktisk information

Dato:
28. juni – 2. juli 2021 (uge 26), alle dage i tidsrummet 09:00 – 15:00.
Det er også muligt at tilmelde sig pasning i tidsrummet 08:00 – 09:00 samt 15:00 – 16:00, hvis man ønsker dette. 

Alder:
7 – 12 år

Lokation:
Aqua Camp afholdes på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, herunder svømmehal, klublokale, boldbaner m.v.

Mad og drikke:
Der vil være køleskab til opbevaring af madpakker og drikkedunke, og Vildbjerg Svømmeklub sørger, i samarbejde med REMA 1000, for frugt og saftevand til børnene om eftermiddagen. 

Fortrydelsesret i forbindelse med Covid-19:

Vi har i år nogle forholdsregler i forbindelse med COVID-19​. Vi overholder naturligvis alle myndighedernes anvisninger og der kan forekomme ændringer i forhold til afholdelse af Aqua camp. Der kan også komme ændringer omkring antal ​deltagere, og her vil vi ​efter først-til-mølle-princippet ​tilpasse deltagerantallet.

Hvis vi ser os nødsaget til aflyse ​grundet Covid-19 eller manglende deltagerantal tilbagebetales alle pengene ​straks efter aflysningen, så tøv ikke med ​at tilmelde. ​

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til Rema1000 Aqua Camp, er du velkommen til at kontakte klubchef Mette Alkærsig på mail vildbjergsk@outlook.dk eller mobil 2241 3118.

TILMELDING

Pris fra 750,-

Uge 26